Tjänster

Här är några av de tjänster vi utför, hittar du inte det du söker ta kontakt med oss 

så tittar vi på en lösning tillsammans.

SKYLTAR / BANDEROLLER / AFFISCHER / ROLLUP


Vi gör skyltar, banderoller, affischer och rolluper till företag och privatpersoner har du en idé annars hjälper vi dig designa en efter dina önskemål.DESING / VEKTORISERING / DIGITALISERING


Är du i behov av en ny eller uppdaterad logga, har du målat en skiss och vill göra om den till vektorformat eller har du en idé om ett t-shirt tryck tveka inte hör av dig. 

TEXTILTRYCK


Har du en idé eller har du allt färdigt för tryck oavsett är du välkommen så hjälper vi dig vidare. Välj kläder i våran butik så trycker vi dem åt dig. Har du egna plagg som du vill trycka på så är det inga problem kontakta oss så fixar vi detDEKALER / KLISTERMÄRKEN


Vi gör dekaler i olika former efter kundens önskemål och det går även att beställa montering av dem om kunden önskar. Vid små klistermärken så går det att få dem levererade på ark eller styckvis.


FOTO DIGITALISERING

Sitter du på en massa pappersfotografier, diabilder eller negativ kontakta oss så digitaliserar vi ditt fotoarkiv efter dina behov. Vi utför även vis fotoredigering av gamlafoton.